• LOGIN
    • No products in the cart.

 

Bli en utav våra lärare

Oavsett ifall du är specialist eller bara har en hobby så har du något att lära ut.
Vi har de rätta verktygen som gör att du kan skapa en kurs helt själv, utan att behöva några förkunskaper!

 

 

HUR DET FUNGERAR

 

Icon 8

Bygg Ditt Varumärke

Förvandlas från expert till instruktör och bygg upp ditt varumärke. Du kan lära ut vad du vill till vem som helst.

Icon 3

Skapa Din Utbildning

Planera, spela in och skapa din kurs i de formaten som passar dig. I vårt kursverktyg kan du ladda upp videos, ljudfiler, texter och skapa quizzes för kursdeltagaren.

Icon 4

Sälj Dina Kurser

Qampus sälj och marknadsföringsteam ser till att kursdeltagaren väljer just din kurs. Vi tar inga startavgifter och du erhåller hela 70% av kursavgiften.

Icon 5

Vi Finns Här!

Behöver du hjälp att skapa din kurs eller har några frågor? Vi finns här för dig och vår support hjälper dig mer än gärna. Via vårt community kan du komma i kontakt med andra kursledare.


Är du redo att förändra utbildningssektorn i Sverige?

Bli en del av Qampus!

Obs, för att ansöka om att bli lärare måste du först skapa ett konto som vanlig användare, det kan du göra här. När du har fyllt i fälten nedan och klickar på Skicka så kommer formuläret att försvinna och din ansökan är under behandling av Qampus. När din ansökan är godkänd kommer du att få ett bekräftelsemail och du kan då börja ska din egen kurs.

 

Vanliga Frågor!

Syftet med Qampus är att möjliggöra för som vem som helst har något att lära ut till personer som är i behov av det och du behöver inte vara ett utbildningsföretag för att göra det. Utbildning ska vara enkelt och effektivt i såväl skapande som lärande och vi kan erbjuda detta på vilken dator, mobil eller läsplatta som helst i en enkelt och användarvänlig plattform. Våra användare har kan kommunicera mellan varandra i forum och sätta betyg på kurser som är till hjälp för andra kursdeltagare.  

För att bli kursledare och skapa en kurs krävs det att du registrerar dig som en instruktör i ovan formulär och har bred kunskap i det du ska lära ut. Du behöver inte ha en licens eller utbildning inom området men kursen ska vara givande och inte missvisande för våra kursdeltagare.  

Nej, det är helt gratis att skapa en kurs på Qampus. Vi tar inga fasta avgifter eller månatliga avgifter från dig som kursledare. När en kursdeltagare köper en kurs av dig tar vi en procentuell andel motsvarande 30%. När du tjänar pengar så erhåller vi också vår intäkt för att driva webbplatsen i form av driftskostnader, personal och marknadsföring.  

För tillfället så stödjer vi endast utbildning av din ersättning via PayPal. Du registrerar din paypal adress på din Profilsida. PayPal är en stor, säker och global betalningslösning med flera miljoner användare över hela världen. De pengar som du får till PayPal kan du sedan överföra till vilken bank eller bankkonto som helst eller göra direktbetalning från det.  

Vid en försäljning av en betalkurs går pengarna först direkt till Qampus. Vi gör utbetalningar till våra kursledare nästkommande månad runt 26:e beroende på helgdagar och röda dagar. 

Självklart. Om du har färdigt material så är du ännu närmare att skapa en egen kurs på Qampus. Du är bara att publicera dina videos, texter, pdf-er och mycket mer.  

Javisst. Sälj hos oss, på en egen hemsida eller i sociala medier. Du förbinder dig inte att enbart få sälja hos oss och du har därför ingenting att förlora att publicera din kurs hos oss.

Till viss del. Vi på Qampus hjälper till med instruktioner och videos om hur du skapar din kurs. Hur ska man organisera, hur spelar man in en video, vad ska man tänka på kring ljud osv. Vi vill ge dig så mycket material och hjälp som möjligt för att det ska bli så enkelt som möjligt för dig att skapa kursen. 

Om Qampus

Qampus kan erbjuda e-learning kurser lika tillgängligt och enkelt som att lyssna på en låt från Spotify. Förhandsgranska kursdelar, läs recensioner, och bläddra bland en mängd kategorier och kursledare för att hitta just kurserna som du söker. Köp kurser utan abonnemang och börja utbilda dig direkt via din dator, surtplatta eller mobil.

QAMPUS : Lär dig vad som helst, när som helst

Säkert Betalning

Betala via PayPal, MasterCard eller VISA. Hur enkelt som helst och du är igång direkt!

top
En produkt av WebChannel AB