• LOGIN
    • No products in the cart.

Kursmaterial

Material Till Dig som Kursledare

 
Hej och välkommen till dessa sidor där vi har skapat kursmaterial till dig som kursledare. I denna guide hjälper vi dig att förvandla din expertis till en professionell onlinekurs med möjligheten att förändra tusentals människors kompetens och framtid.
 
Qampus uppdrag är erbjuda en plats för studenter att lära sig vad som helst, vart som helst och av vem som helst, och Du gör det möjligt för dem. Du blir medlem i en grupp av inspirerande instruktörer, ambitiösa kursdeltagare och hela Qampus teamet finns här för att hjälpa dig på vägen.
 
Kursmaterial-Mockup
 
Qampus är en plats för instruktörer att lära ut allt från programmering, säljteknik, fotografering, aktiehandel, yoga, marknadsföring... I princip så kan du lära ut vad som helst så länge du kan beskriva det via texter, videos, ljud eller bilder. Qampus kurser kan vara Gratis eller Betalande, Publika eller Privata och är tillgängliga från vilken dator, mobil eller läsplatta som helst och när som helst på dygnet.
 
Artiklarna i västermenyn ger dig information och direktiv om hur du skapar en kurs som verkligen säljer. I varje sektion kan det finnas länkar till annat kursmaterial som vi rekommenderar att du läser igenom.
 
Välkommen till Qampus och vi ser fram emot att ha dig som kursledare och är förväntansfulla på att få ta del av dina kurser.

Om Qampus

Qampus kan erbjuda e-learning kurser lika tillgängligt och enkelt som att lyssna på en låt från Spotify. Förhandsgranska kursdelar, läs recensioner, och bläddra bland en mängd kategorier och kursledare för att hitta just kurserna som du söker. Köp kurser utan abonnemang och börja utbilda dig direkt via din dator, surtplatta eller mobil.

QAMPUS : Lär dig vad som helst, när som helst

Säkert Betalning

Betala via PayPal, MasterCard eller VISA. Hur enkelt som helst och du är igång direkt!

top
En produkt av WebChannel AB