• LOGIN
    • No products in the cart.
Om-Oss-Background

VI ÄR QAMPUS

Vi gör e-learning tillgängligt, lätt att genomföra,
och givande för alla

Daniel_Martin

Vad Gör Vi


Vi på Qampus kan erbjuda e-kurser lika tillgänligt och enkelt som att lyssna på en låt från Spotify. Förhandsgranska kurser, läs recensioner och bläddra bland en mängd kategorier för att hitta kurserna som just du söker. Köp kurser utan att förpliktiga dig till något abonnemang och utbilda dig direkt via din dator, surtplatta eller mobil. Låt oss göra grovjobbet så att du kan fokusera på din framtid.

Varför Gör Vi Detta


Vi tycker att utbildningsbranschen behöver förnyas och bli tillgänglig för alla på ett enkelt sätt. I och med digitaliseringen kan vem som helst få fördjupade kunskaper i ett område och sedan lära ut det till andra. Därför är vår marknadsplats för e-kurser riktat mot både kursdeltagare och kursledare. Är man specialist på ett område så är det superenkelt att skapa en egen kurs via Qampus som blir tillgänglig direkt via datorn, surfplattan eller mobilen till alla personer i hela landet. Det finns inga fasta dagar eller tider som man behöver anpassa sig efter. Sedan starten har vårt ambition varit att skapa den enklaste och smidigaste marknadsplatsen för kurser online.

Om Oss

VILKA ÄR VI?

Martin-Tina

Martin Tina [ Grundare ]

 

Daniel-Vindenberg

Daniel Vindenberg [ Grundare ]

 

Om Qampus

Qampus kan erbjuda e-learning kurser lika tillgängligt och enkelt som att lyssna på en låt från Spotify. Förhandsgranska kursdelar, läs recensioner, och bläddra bland en mängd kategorier och kursledare för att hitta just kurserna som du söker. Köp kurser utan abonnemang och börja utbilda dig direkt via din dator, surtplatta eller mobil.

QAMPUS : Lär dig vad som helst, när som helst

Säkert Betalning

Betala via PayPal, MasterCard eller VISA. Hur enkelt som helst och du är igång direkt!

top
En produkt av WebChannel AB