• LOGIN
    • No products in the cart.

Vad kan jag använda korten till?

De flesta förknippar tarotkort med spådomar om framtiden. Tarotleken kan dock användas för flera olika bruk. Att titta på framtiden kan vara bra i sig om du vill veta att en situation kommer att lösa sig, så att du kan släppa din oro eller om du vill vara rustad inför om det kommer en tuff period i livet.

Du kan även se bakåt i tiden. Detta gör att du får klarhet i vad som gjorde att du står där du gör idag. Att se bakåt ger en tydligare bild av vad som då tog dig framåt och det kan hjälpa dig att lösa din nuvarande livssituation.

Den största gåvan, enligt oss, är att kunna vägleda och hjälpa människor där de befinner sig just nu i livet. De flesta klienter är oroliga, stressade och har ett inre kaos som de inte vet vad de ska göra med. Därför är det mer intressant att veta hur du skall bära dig åt för att få det så bra som framtiden visar. Tarotkorten används därför för att få klarhet i din situation just nu. Vilka hinder som finns och hur du kan ta dig framåt.

Tarotkortens främsta egenskap är att ge dig en tydligare bild av vad som finns inom dig. De visar svaren som du själv har inombords. Korten visar alltså egentligen inget nytt utan visar en klarare bild av den visdom, känslor, händelser och en helhetsbild av ditt inre jag. Att få detta klart för dig gör att du tydligare kan se vad du behöver göra för att lösgöra ditt liv just nu.

SEE ALL Add a note
YOU
Add your Comment

Instructor Details

Populära Artiklar

Om Qampus

Qampus kan erbjuda e-learning kurser lika tillgängligt och enkelt som att lyssna på en låt från Spotify. Förhandsgranska kursdelar, läs recensioner, och bläddra bland en mängd kategorier och kursledare för att hitta just kurserna som du söker. Köp kurser utan abonnemang och börja utbilda dig direkt via din dator, surtplatta eller mobil.

QAMPUS : Lär dig vad som helst, när som helst

Säkert Betalning

Betala via PayPal, MasterCard eller VISA. Hur enkelt som helst och du är igång direkt!

top
En produkt av WebChannel AB