• LOGIN
    • No products in the cart.

Välkommen till qampus.se

Qampus – ny marknadsplats för kurser på nätet

Digitaliseringen i vår värld sprider sig med makalös fart och det är lätt att förstå varför. Enkelheten att ha världens kunskaper tillgängligt med endast ett knapptryck bort, har gjort att vårt sätt att ta till oss information förändrats i grunden.

Samtidigt är det många som söker djupare kunskaper och utbildningar än vad som kan hittas på nätets uppslagsverk som Youtube, Wikipedia och liknande. Det tillsammans med alla kunniga lärare och experter som finns ute i landet, har gjort att vi startat Qampus. Vi vill skapa en länk mellan landets duktiga lärare och experter med de nyfikna och kunskapssökande.

Qampus vision är att erbjuda en marknadsplats där lärare, experter och kunskapssökande möts. Här kan våra lärare sälja sina utbildningar hur många gånger som helst genom att skapa en digital e-utbildning. Samtidigt som vi erbjuder kvalitativa utbildningar för våra kursdeltagare och studenter inom allehanda områden.

Qampus – Den Digitala Utbildingsplattformen

Vi välkomnar er som skapar e-utbildningar och lovar att göra vårt yttersta för att skapa den bästa platsen att publicera kurser på. Vi har inga klausuler om ensamrätt, så att du som Kursledare inte ska behöva känna dig låst. Du är fri att publicera din kurs på vilket annat ställe du vill. Vårt jobb är att se till att den bästa platsen för försäljning är hos oss.

Du kan enkelt skapa ett konto som kursledare och genast börja ladda upp dina e-kurser. För att skapa en ännu bättre upplevelse för våra kursdeltagare så kan du också uppdatera din profilsida där du berättar om dig själv och din bakgrund. Du får information via e-mail för varje kursdeltagare som går din kurs och kan också se försäljningsstatistik under din profil.

Till er kursdeltagare så har vi försökt att skapa en så användarvänlig och enkel utbildningsplattform som möjligt. Du kan gå en kurs på din dator, telefonen eller via en surfplatta. E-kurserna på Qampus kan vara betalkurser eller gratiskurser. Priset på varje kurs visas tydligt intill kursinformationen eller är angivet som ”Gratis” om kursen inte kostar något. Det finns inga gömda avgifter eller abonnemangsavgifter. Tidåtkomst för kursen bestäms av respektive Kursledare. Den kan vara satt till obegränsad tillgång eller t.ex. en begränsning på 6 månader. Statistik, Certifikat och Utmärkelser kommer du enkelt åt under din profilsida.

Framtiden

Just nu är vi i lanseringsfasen här på Qampus, men det har tagit många månader att skapa denna marknadsplats. Vårt team har jobbat hårt med design och funktioner för att komma dit vi är idag, och det vi lanserar nu är vi stolta över. Vi kommer inte att sluta jobba med Qampus.se nu, tvärtom så är det nu det riktiga arbetet börjar. Vi har många idéer och tankar som vi vill förverkliga och nya funktioner kommer ständigt att komma efter resan gång.

Varmt Välkommen till oss på Qampus!

wholesale jerseys cheap jerseys cheap jerseys cheap nba jerseys wholesale nfl jerseys

9 February, 2017

0 responses on "Välkommen till qampus.se"

Leave a Message

Om Qampus

Qampus kan erbjuda e-learning kurser lika tillgängligt och enkelt som att lyssna på en låt från Spotify. Förhandsgranska kursdelar, läs recensioner, och bläddra bland en mängd kategorier och kursledare för att hitta just kurserna som du söker. Köp kurser utan abonnemang och börja utbilda dig direkt via din dator, surtplatta eller mobil.

QAMPUS : Lär dig vad som helst, när som helst

Säkert Betalning

Betala via PayPal, MasterCard eller VISA. Hur enkelt som helst och du är igång direkt!

top
En produkt av WebChannel AB